Je tuin is het verlengde van je huis. Een degelijke tuinaanleg die esthetisch en praktisch aansluit bij het exterieur en interieur van je woning is dan ook belangrijk. Wil jij een nieuwe tuin laten aanleggen of ben je eerder op zoek naar een upgrade? Voor tuinaanleg in Beveren ben je bij Alcea aan het juiste adres. Of je je achtertuin nu wil omtoveren tot een prachtige bloementuin of een klein bos, onze specialisten staan klaar om je tuinproject in goede banen te leiden.

Je tuin in Beveren eerst ontwerpen, dan aanleggen

Alvorens we aan de slag kunnen met de tuinaanleg, moeten we natuurlijk wel weten hoe je tuin er precies uit moet gaan zien. Welke indeling wil je? Waar moet er bestrating komen? En kies je voor tegels, klinkers, grind of planken? Welke bloemen, planten en bomen wil je? Ga je voor grasmatten, kunstgras of gezaaid gras? Welke tuinaansluiting zorgt voor voldoende privacy? Er zijn eindeloos veel knopen die je moet doorhakken en keuzes die je moet maken. Dankzij gepast en persoonlijk advies van Alcea, gidsen we je er zo doorheen en ontwerpen we de tuin van je dromen die naadloos bij de stijl en sfeer van je huis past.

Geen ideeën zijn te gek voor het team van Alcea. Misschien wil je wel een extraatje in je tuin, in de vorm van een (zwem)vijver of fontein. Met Vijverweelde hebben we in Beveren trouwens een vijverspeciaalzaak, die alle expertise rond vijvers, vissen en waterplanten bundelt. Ook voor de bouw van een boomhut kan je bij ons terecht. Die kunnen we inrichten als speelplek voor de kinderen of omtoveren tot een “man- of womancave” waar je helemaal tot rust kan komen. Een prieel en een poolhouse zijn nog twee voorbeelden van een mooie eyecatcher in je achtertuin. Maak een afspraak om je plannen met ons te bespreken. Samen bekijken we wat mogelijk is en laten we je wildste tuinwensen in vervulling gaan.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Beveren?

Alcea verzorgt voor particulieren en bedrijven het volledige tuinproject: van ontwerp over opmeting tot oplevering. Nu we weten waar je precies naar op zoek bent, maken we een ontwerp en stellen we een offerte op. Eens die is goedgekeurd, komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen te overlopen. Daarna gaan we over tot de realisatie. Onder het toeziend oog van de tuinarchitect worden de werken uitgevoerd. Hij zorgt ervoor dat alles vlot en zoals gepland verloopt.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Eens de tuin is aangelegd en bloemen, planten en bomen geplant zijn, is je groenproject helemaal klaar! Vanaf nu is het zaak om alles netjes en correct te onderhouden, zodat je nog jaren kan genieten van je aangelegde tuin. Onder tuinonderhoud valt:

  • Het gazon maaien, verticuteren en bemesten
  • Hagen en bomen snoeien
  • Planten, bloemen, kruiden, fruit en/of groenten planten, water en voeding geven
  • Onkruid wieden
  • De bestrating regelmatig een schoonmaakbeurt geven

Weet jij niet hoe en wanneer je dat allemaal moet aanpakken? Of kan je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Beveren?

Met bijna 25 jaar ervaring in de tuin- en vijversector, zijn Christof en Christine van Alcea de ideale partner voor tuinaanleg in de regio Beveren. Dankzij onze vakexpertise en specialisaties, hebben we alles in eigen beheer en kunnen we alle werken zonder onderaannemers uitvoeren. Zo verzekeren we de continuïteit van je project. Daarbovenop hechten we veel belang aan een milieubewuste dienstverlening. Wil jij met Alcea in zee gaan voor je tuinaanleg in Beveren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Hopelijk tot binnenkort!