Een kwaliteitsvolle tuinaanleg die esthetisch en praktisch aansluit bij je woning is vandaag de dag erg belangrijk. Je tuin fungeert immers als het verlengde van je huis. Wil je je tuin opwaarderen of een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan ben je bij Alcea aan het juiste adres. Onze experten staan voor je klaar om je tuinproject van a tot z in goede banen te leiden. Of je nu je achtertuin wil omtoveren tot een klein bos of een prachtige moestuin, wij doen het allemaal voor jou.

Je tuin in Zwijndrecht eerst ontwerpen, dan aanleggen

Voordat we met de tuinaanleg aan de slag kunnen, moeten we natuurlijk weten wat je wensen precies zijn. Welke indeling wens je? Komt er ergens bestrating? Zo ja, kies je dan voor hout, tegels, klinkers of grind? Welke planten, bomen en bloemen wil je? Ga je voor een gezaaid gazon, grasmatten of toch kunstgras? Welk type tuinafsluiting geeft je voldoende privacy? Er zijn heel wat keuzes die je moet maken en knopen die je dient door te hakken. Bij Alcea geven we je gepast en persoonlijk advies, zodat we je er probleemloos doorheen loodsen. We ontwerpen de tuin van je dromen die perfect aansluit bij de stijl en sfeer van je huis.

Niets is te gek voor het team van Alcea. Misschien wil je wel een extraatje in je tuin, zoals een (zwem)vijver of fontein. Met onze vijverspeciaalzaak Vijverweelde hebben we de perfecte partner die je helpt met al je vragen rond vijvers, vissen en waterplanten. Ook voor de bouw van een boomhut kan je bij ons terecht. Het is de perfecte speelplek voor kinderen of een plek voor jou om volledig tot rust te komen. Een poolhouse en een prieel zijn nog twee voorbeelden van een mooie blikvanger in je achtertuin. Maak een afspraak om je ideeën met ons te bespreken. Samen bekijken we de mogelijkheden en laten we je wildste tuindromen uitkomen.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Zwijndrecht?

Alcea verzorgt voor particulieren en bedrijven het volledige tuinproject: van opmeting over ontwerp tot oplevering. Wanneer we weten waar je precies naar op zoek bent, maken we een ontwerp en stellen we een offerte op. Eens die is goedgekeurd, komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen uit te zetten. Daarna gaan we over tot de realisatie. Onder het toeziend oog van de tuinarchitect worden de werken uitgevoerd. Hij zorgt ervoor dat alles vlot en zoals gepland verloopt.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Is je tuin aangelegd en zijn de planten, bomen en bloemen geplant? Dan is je groenproject helemaal klaar! Vanaf nu is het van belang om alles juist en netjes te onderhouden, zodat je nog jaren geniet hebt van je aangelegde tuin. Onder tuinonderhoud valt:

  • Het gazon maaien, verticuteren en bemesten
  • Hagen en bomen snoeien
  • Planten, bloemen, kruiden, fruit en/of groenten planten en voeding geven
  • Onkruid wieden

Weet je niet hoe en wanneer je dat allemaal moet doen? Of kan je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Zwijndrecht?

Christof en Christine van Alcea hebben bijna 25 jaar ervaring in de tuin- en vijversector. Ze zijn dus de ideale partner voor je tuinaanleg in de regio Zwijndrecht. Dankzij onze specialisaties en vakexpertise hebben we al onze services in huis en kunnen we zonder onderaannemers werken. Zo ben je zeker van de continue voortgang van je project. We hechten bovendien veel belang aan een milieubewuste dienstverlenging, zodat de milieu-impact van de werken beperkt blijft. Wil jij graag met Alcea samenwerken voor je tuinaanleg in Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.