Wie wil er nu geen tuinaanleg die esthetisch en praktisch aansluit bij zijn woning? Vandaag de dag wordt je tuin alsmaar belangrijker, het wordt als het ware het verlengde van je huis. Om een nieuwe tuin aan te laten leggen of je huidige tuin in Sint-Niklaas op te waarderen, ben je bij Alcea aan het juiste adres. Of je nu je achtertuin wilt omtoveren tot een klein bos of een prachtige moestuin, onze tuinexperten staan voor je klaar om je project in goede banen te leiden.

Je tuin in Sint-Niklaas eerst ontwerpen, dan aanleggen

Vooraleer we in jouw tuin aan de slag kunnen gaan, breng je ons op de hoogte van waar je precies naar op zoek bent. Welke indeling wil je? Komt er bestrating? Zo ja, ga je voor hout, klinkers, tegels of grind? Welke bomen, planten en bloemen wil je? Ga je voor grasmatten, een gezaaid gazon of kunstgras? Welk type tuinafsluiting past bij het totaalplaatje en geeft je tegelijk voldoende privacy? Je moet heel wat knopen doorhakken. Weet je niet waar te beginnen? Spring dan eens binnen bij Alcea. We geven je gepast advies op maat en loodsen je door je keuzestress heen. Samen creëren we de tuin van je dromen.

Of je nu een (zwem)vijver, fontein, boomhut, poolhouse of prieel in je tuin wil, niets is te gek voor Alcea. Waar je ook van droomt, samen laten we je wildste tuindromen uitkomen. Maak een afspraak om je ideeën met ons af te toetsen. Samen bekijken we de mogelijkheden. Onze vijverspeciaalzaak Vijverweelde is trouwens de perfecte partner die je helpt bij al je vragen rond vijvers, vissen en waterplanten.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Sint-Niklaas?

Alcea verzorgt je volledige tuinproject van begin tot einde. Dat gaat van de opmeting, over het ontwerp, tot de oplevering. Wanneer we weten waar je als bedrijf of als particulier exact naar op zoek bent, maken we een ontwerp en bezorgen we je een offerte. Eens je die hebt goedgekeurd, komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen te overlopen. Vervolgens gaan we over tot de realisatie. Onder het toeziend oog van de tuinarchitect worden de werken zoals gepland en gedetailleerd uitgevoerd.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Eens je tuin is aangelegd en de bomen, planten en bloemen geplant zijn, is je groenproject volledig klaar. Vanaf nu is het belangrijk om alles goed te onderhouden, zodat je nog jaren geniet hebt van je nieuw aangelegde tuin. Denk bij tuinonderhoud aan:

  • Hagen en bomen snoeien
  • Het gazon maaien, verticuteren en bemesten
  • Planten, bloemen, kruiden, fruit en/of groenten planten en voeding geven
  • Onkruid wieden

Weet je niet hoe en wanneer te beginnen? Of kan je wel wat advies op maat gebruiken? Neem dan contact met ons op. We helpen je met plezier verder.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Sint-Niklaas?

Christof en Christine van Alcea hebben ondertussen bijna 25 jaar ervaring in de tuin- en vijversector. Dankzij hun kennis en vakexpertise zijn ze dus de perfecte partner voor je tuinaanleg in de regio Sint-Niklaas. We hebben al het nodige in huis, zodat we niet met onderaannemers moeten werken. Zo ben jij zeker van de continuïteit van je project. Bij Alcea krijg je trouwens gegarandeerd een milieubewuste dienstverlening. De impact van de werken bij jou thuis op het milieu blijft dus beperkt! Wil jij graag met Alcea samenwerken voor je tuinaanleg in Sint-Niklaas? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Tot binnenkort!