Je tuin is het verlengde van je huis. Een tuinaanleg die esthetisch en praktisch aansluit bij je woning is dan ook een must. Bij Alcea ben je aan het juiste adres om een nieuwe tuin in Temse aan te laten leggen of je bestaande tuin een upgrade te geven. Wat je ook wilt – een bloementuin, moestuin of klein bos – onze tuinexperten leiden je project in goede banen.

Je tuin in Temse eerst ontwerpen, dan aanleggen

Tijdens een eerste afspraak vertel je ons waar je precies naar op zoek bent. Komt er bestrating? Zo ja, ga je voor grind, hout, tegels of klinkers? Welke indeling wil je? Welke bloemen, bomen en planten wil je waar zetten? Ga je voor een gezaaid gazon, grasmatten of kunstgras? Welk type tuinafsluiting past bij het totaalplaatje en geeft je tegelijk de privacy die je wenst? Er zijn heel wat beslissingen die je moet nemen. Weet je niet waar te beginnen of wat te kiezen? Spring dan eens binnen bij Alcea. Onze specialisten geven je het gepaste advies, zodat jij de juiste keuzes maakt. Samen creëren we de tuin van je dromen.

Wat je ook wilt, of het nu een fontein, (zwem)vijver, poolhouse, boomhut of prieel in je tuin is, bij Alcea helpen we je wildste tuindromen werkelijkheid worden. Maak een afspraak om je wensen en ideeën met ons af te toetsen. Samen bekijken we wat mogelijk is. Onze vijverspeciaalzaak Vijverweelde is trouwens de perfecte partner om je te helpen bij al je vragen rond vijvers, vissen en waterplanten.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Temse?

We verzorgen je volledige tuinproject van opmeting, over ontwerp, tot oplevering. Eens we weten waar je als bedrijf of particulier met je tuin naartoe wilt, maken we een ontwerp en bezorgen we je een offerte. Nadat je die hebt goedgekeurd, komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen samen te bekijken. Daarna is het tijd voor de realisatie. Onder het toeziend oog van de tuinarchitect worden de werken netjes, gedetailleerd en zoals gepland uitgevoerd.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Is je tuin aangelegd? Zijn de planten, bloemen en bomen geplant? Dan is je groenproject helemaal klaar! Om nog jaren geniet te hebben van je nieuw aangelegde tuin moet je alles netjes onderhouden. Onder tuinonderhoud verstaan wij:

  • Onkruid wieden
  • Het gazon maaien, verticuteren en bemesten
  • Hagen en bomen snoeien
  • Planten, bloemen, kruiden, fruit en/of groenten planten en voeding geven

Weet je niet hoe en wanneer je dat moet aanpakken? Of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je met plezier verder.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Temse?

Met bijna 25 jaar ervaring in de tuin- en vijversector zijn Christof en Christine van Alcea dankzij hun vakkennis- en expertise de perfecte partner voor je tuinaanleg in de regio Temse. Alles wat we nodig hebben voor jouw tuinaanleg, hebben we in house. We moeten daardoor niet met onderaannemers werken en kunnen zo de continuïteit van je project garanderen. Bij Alcea mag je trouwens rekenen op een milieubewuste dienstverlening. De impact van de uitvoering van je tuinproject op het milieu is dus erg beperkt!

Doe jij graag beroep op Alcea voor je tuinaanleg in Temse? Contacteer ons dan om een afspraak te maken.