Een tuinaanleg die esthetisch en praktisch aansluit bij je woning is een must, want de dag van vandaag is je tuin het verlengde van je huis. Wil jij je tuin in Kruibeke laten aanleggen of een upgrade geven? Dan ben je bij Alcea aan het juiste adres. Waar je ook naar op zoek bent voor je vernieuwde tuin, onze tuinspecialisten leiden je project gegarandeerd in goede banen.

Je tuin in Kruibeke eerst ontwerpen, dan aanleggen

Tijdens de eerste afspraak breng je ons op de hoogte van je plannen en wensen. Ga je voor een gezaaid gazon, grasmatten of kunstgras? Komt er bestrating? Zo ja, kies je dan voor tegels, grind, hout of klinkers? Welke indeling wil je? Welk type tuinafsluiting past bij het totaalplaatje en geeft je de privacy die je wenst? Welke bloemen, bomen en planten wil je waar planten? Je moet heel wat beslissingen nemen. Gelukkig zijn onze specialisten er voor jou met advies op maat, zodat je sowieso de juiste keuzes maakt. Samen creëren we de tuin van je dromen.

Wil jij graag een extraatje in je tuin? Ook daar kunnen we bij Alcea voor zorgen. Of je nu van een poolhouse, (zwem)vijver, boomhut, fontein of prieel droomt, wij helpen je fantasieën werkelijkheid worden. Maak een afspraak om je ideeën met ons af te toetsen. Onze vijverspeciaalzaak Vijverweelde is trouwens de ideale partner om je te helpen bij al je vragen over vissen, vijvers en waterplanten.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Kruibeke?

Het team van Alcea staat in voor je tuinproject van opmeting, over ontwerp, tot oplevering. Vertel ons je wensen en wij maken een ontwerp op maat en bezorgen je een offerte. Heb je die goedgekeurd, dan komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen te bespreken. Daarna gaan we over tot de uitvoering. De tuinarchitect volgt alles nauwgezet op, zodat de werken netjes, met oog voor detail en zoals gepland uitgevoerd worden. Zowel particulieren als bedrijven zijn meer dan welkom bij ons.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Is je tuin aangelegd? Zijn de bloemen, planten en bomen geplant? Dan is je groenproject volledig rond! Om nog heel wat jaren te kunnen genieten van je nieuw aangelegde tuin, sta je best tijdig stil bij het onderhoud. Denk daarbij aan:

  • Bomen en hagen snoeien
  • Het gazon bemesten, verticuteren en maaien
  • Onkruid wieden
  • Planten, kruiden, bloemen, groenten en/of fruit planten en voeding geven

Weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op voor advies op maat. We nemen het onderhoud met plezier op ons als jij er zelf geen tijd voor hebt.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Kruibeke?

Dankzij hun vakkennis, expertise en bijna 25 jaar ervaring zijn Christine en Christof van Alcea je perfecte tuin- en vijverpartner in de regio Kruibeke. Al het materiaal en personeel dat we nodig hebben voor jouw tuinaanleg hebben we in huis. We moeten dus niet met onderaannemers werken en kunnen de continuïteit van je project garanderen. Wij hebben trouwens standaard een milieubewuste dienstverlening. De impact van je tuinproject op onze planeet blijft dus beperkt.

Wil jij graag met ons samenwerken voor je tuinaanleg in Kruibeke? Contacteer ons dan om een afspraak te maken. Samen bekijken we wat Alcea voor jou kan doen.