Je tuin is vandaag de dag het verlengde van je woning. Belangrijk dus dat je tuinaanleg naadloos aansluit bij je huis. Om je tuin in Bornem aan te leggen of een upgrade te geven, ben je bij Alcea aan het juiste adres. Wat je tuindroom ook is, onze specialisten realiseert ze. 

Je tuin in Bornem eerst ontwerpen, dan aanleggen

Tijdens een meeting vertel je ons over je wensen en plannen. Komt er bestrating? Zo ja, kies je dan voor klinkers, tegels, grind of hout? Welke indeling wil je? Ga je voor een gezaaid gazon, kunstgras of grasmatten? Welk type tuinafsluiting past bij het totaalplaatje en geeft je de nodige privacy? Welke planten, bloemen en bomen wil je waar planten? Je moet dus heel wat knopen doorhakken. Gelukkig zijn onze ervaren experten er voor jou met advies op maat van jouw tuin.  Zo maak je gegarandeerd de juiste keuzes. Samen creëren we je droomtuin.

Ook voor een extraatje in je tuin kan Alcea zorgen. Of je nu van een prieel, fontein, poolhouse, (zwem)vijver of boomhut droomt, wij helpen je fantasieën te verwezenlijken. Maak een afspraak om je ideeën met ons te bespreken. Wist je trouwens dat onze vijverspeciaalzaak Vijverweelde de ideale partner is om je te helpen bij al je vragen over vissen, vijvers en waterplanten? Spring dus zeker eens binnen.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Bornem?

Ons team verzorgt je tuinproject van opmeting, over ontwerp, tot oplevering. Op basis van je wensen maken wij een gepersonaliseerd ontwerp en bezorgen we je een correcte offerte. Als je die hebt goedgekeurd, komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen samen te bekijken. Vervolgens is het tijd voor de uitvoering. De tuinarchitect volgt alles nauwkeurig op, zodat de werken zoals gepland, netjes en met oog voor detail uitgevoerd worden. Zowel particulieren als bedrijven verwelkomen we met open armen.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Als je tuin is aangelegd en de bomen, bloemen en planten geplant zijn, is je groenproject volledig afgerond. Om nog jaren en jaren van je nieuw aangelegde tuin te kunnen genieten, denk je best tijdig aan het onderhoud. Wat verstaan we onder onderhoud?

  • Planten, kruiden, bloemen, groenten en/of fruit planten en voeding geven
  • Bomen en hagen snoeien
  • Het gazon bemesten, verticuteren en maaien
  • Onkruid wieden

Weet je niet waar of wanneer te beginnen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. We nemen het onderhoud met plezier op ons.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Bornem?

Met hun vakkennis, expertise en bijna 25 jaar ervaring zijn Christine en Christof van Alcea je perfecte tuin- en vijverpartner in de omgeving van Bornem. We hebben alles voor je tuinaanleg in huis, zodat we de continuïteit van je project kunnen garanderen. Dankzij onze milieubewuste dienstverlening blijft de impact van je tuinproject op onze planeet dus beperkt. Zie jij een samenwerking met Alcea wel zitten voor je tuinaanleg in Bornem? Contacteer ons dan om een afspraak te maken. Samen bekijken we wat ons professioneel team voor jou kan doen.