Om ervoor te zorgen dat je tuin naadloos aansluit bij de look en feel van je huis, is het belangrijk om goed na te denken over de tuinaanleg. Wil jij je tuin in Waasmunster opnieuw laten aanleggen of een upgrade geven? Dan zit je goed bij Alcea. We zijn dé tuinspecialist die al je tuindromen werkelijkheid maakt.

Je tuin in Waasmunster eerst ontwerpen, dan aanleggen

We spreken graag met je af om je plannen en ideeën te bespreken. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheid voor jouw tuinaanleg. Welke planten, bloemen en bomen wil je waar planten? Komt er bestrating? Zo ja, kies je dan voor hout, klinkers, tegels of grind? Welke indeling wil je? Ga je voor een gezaaid gazon, kunstgras of grasmatten? Welk type tuinafsluiting past bij het totaalplaatje en geeft je de nodige privacy? Je merkt het, voor we aan je tuinaanleg kunnen beginnen, moet je heel wat knopen doorhakken. Gelukkig staan onze experten steeds voor je klaar met advies op maat. Samen ontwerpen we je droomtuin.

Ook voor originele extraatjes in je tuin kan je bij Alcea terecht. Of je nu van een boomhut, prieel, fontein, poolhouse of (zwem)vijver droomt, wij helpen je fantasieën te verwezenlijken. Maak een afspraak en we bespreken je ideeën samen. Heb je vragen over vissen, waterplanten en vijvers? Dan is onze vijverspeciaalzaak Vijverweelde je ideale partner. Spring gerust even binnen.

Hoe gaat Alcea te werk voor je tuinaanleg in Waasmunster?

Bij Alcea verzorgen we je tuinproject van opmeting, over ontwerp, tot oplevering. We maken een gepersonaliseerd ontwerp op basis van jouw ideeën en geven je een gedetailleerde offerte. Als die is goedgekeurd, komt onze tuinarchitect bij je langs om de plannen samen met jou te overlopen. Nadien is het tijd voor de uitvoering. De tuinarchitect volgt alles op de voet op, zodat de werken met oog voor detail, netjes en zoals afgesproken uitgevoerd worden. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij ons.

Goed onderhoud is essentieel na tuinaanleg

Is je tuin aangelegd? Zijn de planten, bomen en bloemen geplant? Dan hebben we goed nieuws voor jou: je groeiproject is helemaal afgerond. Om nog lang geniet te hebben van je nieuwe tuin, sta je best tijdig stil bij het onderhoud. Denk aan:

  • Planten, kruiden, bloemen, groenten en/of fruit planten en voeding geven
  • Het gazon bemesten, verticuteren en maaien
  • Bomen en hagen snoeien
  • Onkruid wieden

Heb je geen tijd of zin om je tuin nauwkeurig te onderhouden? Wil je graag wat advies? Wij helpen je met plezier. Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Alcea voor je tuinaanleg in Waasmunster?

Dankzij onze vakkennis, expertise en bijna 25 jaar ervaring heeft Alcea alles in huis om je perfecte tuin- en vijverpartner in de omgeving van Waasmunster te zijn. Omdat wij alles in huis hebben en niet met onderaannemers werken, kunnen we de continuïteit van je project garanderen. Dankzij onze milieubewuste dienstverlening blijft de impact van je tuinproject op onze planeet beperkt.

Wil jij graag samenwerken met Alcea voor de aanleg van je tuin in Waasmunster? Contacteer ons dan om een afspraak te maken. Samen met ons professioneel team bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw project.