Een plek om gezellig te barbecueën met vrienden, te spelen met de kinderen, of gewoon helemaal tot rust te komen: dat wil toch iedereen? Droom je ook van jouw ideale tuin? Dan kan je op ons rekenen. Alcea verzorgt het totaalproject voor je tuin in Beveren van a tot z.

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemiebrengen we aanzienlijk meer tijd in onze tuin door en hechten we ook meer waarde aan het onderhoud. We hebben immers ingezien dat een mooie tuin ontspanning, rust en geluk brengt. Maar wat als je toch nog niet helemaal tevreden bent overje tuin? Wij helpen jou met plezier!

Hoe gaan we te werk?

Ontwerp van je tuin in Beveren

Onze tuinarchitect komt bij jou langs om te luisteren naar je ideeën en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp en bespreken we dit uitgebreid met jou. Tijdens dit gesprek kunnen er allerlei aanpassingen worden aangebracht aan het ontwerp, om zo tot een definitief ontwerp voor je tuin te komen. Ook krijg je van ons een gedetailleerde offerte, zodat je perfect weet hoeveel het totaalproject voor je tuin je zal kosten.

Aanleg van je tuin in Beveren

Ben je akkoord gegaan met ons voorstel, dan vliegen we er meteen in om jouw droomtuin te creëren. Ook als je al een plan voor jouw tuin hebt, kan je trouwens bij ons terecht voor de realisatie.

We werken in verschillende stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: hiervoor kan je inspiratie opdoen in onze fascinerende toontuin
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Aanplanting van bloemen, struiken, bomen…

Onze tuinarchitect houdt de werken nauwkeurig in het oog, zodat alles vlot verloopt.

Altijd al een boomhut gewild?

Heb je kinderen die niets liever willen dan een boomhut in de tuin? Of was dit ooit ook jouw kinderwens? Dan helpt Alcea je graag. Wij bouwen je boomhut precies zoals jij dat wilt. Ook de afwerking aan de binnenkant gebeurt volledig op maat. Je kan de boomhut later zelfs uitbreiden met een toilet, zetelbed, kachel, ijskast, verwarming, douche… Alles kan! Maak een afspraak, gooi al je ideeën op tafel en wij maken er werk van.

Een vijver in je tuin in Beveren

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe vijver ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij je in de zomer heerlijk kan verfrissen in je nieuwe vijver. Zowel voor zwemvijvers, siervijvers als koivijvers kan je bij ons terecht. Vraag meteen een offerte aan en dan bekijken we samen wat wij voor kunnen betekenen.

Onderhoud van je tuin in Beveren

Het tuinonderhoud loopt bij veel gezinnen wel al eens mis. Velen hebben er geen tijd voor en zien het als erg zwaar werk, waar ze dan ook nog eens helemaal geen zin in hebben. Komt deze situatie ook jou bekend voor? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer zo goed als nieuw uitziet. Heb jij groene vingers en doe je het tuinonderhoud liever zelf? Als wij jouw tuin hebben aangelegd, geven wij je met plezier al onze tips om zelf je tuin optimaal te onderhouden.

Alcea is jouw ideale partner voor een totaalproject voor je tuin in Beveren

Alcea biedt je al ruim 25 jaar lang een full-service voor je tuin en vijver. Dat kunnen we dankzij de expertise en specialisaties binnen ons team van zo’n twintigtal gedreven medewerkers. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben we wel iemand die er verstand van heeft en jou graag helpt.

In onze winkel Vijverweelde kan je bovendien terecht voor alle info en producten voor jouw vijver. Je kan er ook gratis jouw vijverwater laten testen. Een enorme troef dus, zowel voor ons als voor jou. En ben je een verwoed hengelaar? Dan moet je ook zeker eens langskomen.

Hoeveel kost een totaalproject voor je tuin in Beveren?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. Het totale prijskaartje hangt immers af van jouw concrete wensen. Wij bekijken samen met jou hoe het totaalproject dat jij voor ogen hebt, binnen je budget past.

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren, gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor jouw tuin in de regio Beveren.

Wil jij ook elke dag van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet wat realistisch is en binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen jou met veel plezier!