Een plek om fijn te spelen met de kinderen, te barbecueën met vrienden of gewoon volledig tot rust te komen: wie wil dat nu niet? Droom jij ook van de perfecte tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alcea helpt je van a tot z bij het totaalproject voor je tuin in Zwijndrecht.

Alcea is dé ideale partner voor een totaalproject voor je tuin in Zwijndrecht

Alcea biedt je al ruim 25 jaar lang een fullservice voor je tuin en vijver dankzij de specialisaties en expertise binnen ons team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben wij wel iemand die er veel van kent en jou graag helpt.

In onze winkel Vijverweelde kan je daarnaast ook terecht voor alle info en producten die je nodig hebt voor jouw vijver. Je kan er ook gratis jouw vijverwater laten testen. Een enorme troef dus, zowel voor jou als voor ons. En ben je een verwoed hengelaar? Kom dan ook zeker eens langs!

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemie spenderen we veel meer tijd in onze tuin en hechten we ook meer waarde aan het onderhoud van onze tuin. We hebben ingezien dat een mooie tuin ontspanning, rust en blijdschap brengt. Maar wat als je toch nog niet helemaal tevreden bent over je tuin? Alcea helpt je met veel plezier!

Hoe gaan we te werk?

Ontwerp van je tuin in Zwijndrecht

Onze tuinarchitect komt bij jou langs om naar je ideeën te luisteren en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp en bespreken we dit uitgebreid met jou. Tijdens dit gesprek kunnen er aanpassingen aan het ontwerp aangebracht worden, om zo tot een definitief ontwerp voor jouw tuin te komen. Je krijgt van ons ook een gedetailleerde offerte, zodat je goed weet hoeveel het totaalproject voor je tuin je zal kosten.

Aanleg van je tuin in Zwijndrecht

Eens je ons voorstel goedkeurt, vliegen we er meteen in om jouw droomtuin te creëren. Ook als je al een plan voor jouw tuin hebt, kan je trouwens bij ons terecht voor de realisatie.

We werken altijd in verschillende stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: doe inspiratie op in onze fantastische toontuin
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Planten van struiken, bomen, bloemen …

Onze tuinarchitect houdt de werken zorgvuldig in het oog, zodat alles zonder problemen en zo vlot mogelijk verloopt.

Wilde je altijd al een boomhut?

Willen je kinderen niets liever dan een boomhut in de tuin? Of was dat altijd al jouw droom? Dan helpt Alcea je met veel plezier. Wij bouwen je boomhut exact zoals jij dat wilt. Ook de afwerking aan de binnenkant van de boomhut gebeurt volledig op maat. Je kan de boomhut later ook nog uitbreiden met een toilet, kachel, ijskast, zetelbed, douche, verwarming, … Niets is onmogelijk! Maak een afspraak, gooi al je ideeën op tafel en wij maken er werk van.

Een vijver in je tuin in Zwijndrecht

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe vijver ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij je in de zomer zalig kan verfrissen in je nieuwe vijver. Zowel voor siervijvers, zwemvijvers als koivijvers kan je bij ons terecht. Vraag nu een offerte aan en dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onderhoud van je tuin in Zwijndrecht

Het tuinonderhoud verloopt bij veel gezinnen niet altijd even vlot. Velen hebben er geen tijd voor en zien het als erg zwaar werk, waar ze dan ook nog eens totaal geen zin in hebben. Klinkt deze situatie ook jou bekend in de oren? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer splinternieuw uitziet. Heb je groene vingers en doe je het tuinonderhoud liever gewoon zelf? Als wij jouw tuin hebben aangelegd, geven wij je graag al onze tips, zodat je zelf je tuin optimaal kan onderhouden.

Hoe duur is een totaalproject voor je tuin in Zwijndrecht?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. Het totale prijskaartje hangt af van jouw concrete wensen. Wij bekijken samen met jou hoe het totaalproject dat jij voor ogen hebt, binnen je budget past.

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor jouw tuin in de regio Zwijndrecht.

Wil jij ook elke dag van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet wat kan en binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen je heel graag!