Een gezellige plek om te barbecueën met je familie, volledig tot rust te komen of te spelen met de kinderen: wie zegt daar neen tegen? Droom jij ook van de ideale tuin? Dan heb je bij Alcea de ideale partner gevonden. We helpen je van a tot z bij het totaalproject voor je tuin in Sint-Niklaas.

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemie spenderen we veel meer tijd in onze tuin en vinden we het ook steeds belangrijker om onze tuin goed te onderhouden. We hebben nu eenmaal ingezien dat een gezellige tuin rust, ontspanning en blijdschap brengt. Maar wat als je toch nog niet helemaal tevreden bent over je tuin? Wij helpen je graag!

Hoe gaan we te werk?

Hoe duur is een totaalproject voor je tuin in Sint-Niklaas?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. Het totale prijskaartje hangt immers af van jouw concrete wensen. We bekijken samen met jou hoe het totaalproject dat jij voor ogen hebt, binnen je budget past.

Ontwerp van je tuin in Sint-Niklaas

Onze tuinarchitect komt bij jou op bezoek om naar al je ideeën te luisteren en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp, dat we uitgebreid met jou bespreken. Tijdens dit gesprek kunnen er verscheidene aanpassingen worden aangebracht aan het ontwerp, om zo tot een definitief ontwerp voor jouw tuin te komen. Je krijgt van ons ook een gedetailleerde offerte, zodat je heel goed weet wat het totaalproject voor je tuin je in totaal zal kosten.

Aanleg van je tuin in Sint-Niklaas

Eens je ons voorstel goedkeurt, starten we meteen met de realisatie van jouw droomtuin. Ook als je al een plan voor je tuin hebt, kan je trouwens bij ons terecht voor de realisatie ervan.

We werken altijd in verschillende stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: hiervoor kan je inspiratie opdoen in onze fantastische toontuin
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Planten van struiken, bomen, bloemen, …

Onze tuinarchitect houdt de werken nauwlettend in het oog, zodat alles zonder problemen en zo vlot mogelijk verloopt.

Een vijver in je tuin in Sint-Niklaas

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe vijver heb je met ons je ideale partner gevonden. Wij zorgen ervoor dat jij je in de zomer zalig kan verfrissen in je nieuwe vijver. Zowel voor siervijvers, zwemvijvers als koivijvers kan je bij ons terecht. Vraag nu een offerte aan en dan bekijken we samen wat we voor jou en je vijver kunnen betekenen.

Droomde je altijd al van een boomhut?

Willen je kinderen niets liever dan een boomhut in je tuin? Of was dat ook ooit jouw kinderwens? Dan helpt Alcea je met alle plezier. Wij bouwen je boomhut exact zoals in je dromen. Ook de afwerking aan de binnenkant van de boomhut gebeurt volledig op maat. Je kan de boomhut later ook nog uitbreiden met een zetel(bed), keukentje, toilet, kachel, douche, verwarming … Alles kan! Maak een afspraak, vertel ons al je ideeën en wij maken er werk van.

Onderhoud van je tuin in Sint-Niklaas

Het tuinonderhoud verloopt bij veel mensen niet altijd even vanzelfsprekend. Velen hebben er geen tijd voor en zien het als zwaar werk, waar ze totaal geen zin in hebben. Klinkt deze situatie je bekend in de oren? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer gloednieuw uitziet. Heb jij groene vingers en doe je het tuinonderhoud liever zelf? Als we jouw tuin hebben aangelegd, geven we je graag al onze tips om zelf je tuin perfect te onderhouden.

Alcea is je partner in crime voor een totaalproject voor je tuin in Sint-Niklaas

Alcea biedt je al zo’n 25 jaar lang een fullservice voor je tuin en vijver. Dat kunnen we dankzij de specialisaties en expertise binnen ons team van zo’n twintig enthousiaste en gedreven medewerkers. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben wij wel iemand die er veel van kent en jou graag helpt.

In onze winkel Vijverweelde kan je daarnaast ook terecht voor alle info en producten die je nodig hebt voor jouw vijver. Je kan er ook gratis je vijverwater laten testen. Een enorme troef dus, zowel voor jou als voor ons. En ben je een ervaren hengelaar? Breng ons dan zeker ook eens een bezoekje!

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren, gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor jouw tuin in de regio Sint-Niklaas.

Wil jij ook elke dag van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet wat kan en binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag!