Een gezellige plek om heerlijk te relaxen, samen met familie of vrienden te barbecueën of te spelen met de kinderen: daar zegt toch niemand nee tegen? Droom ook jij van jouw ideale tuin? Dan heb je bij Alcea jouw ideale partner gevonden. We helpen je bij het totaalproject voor je tuin in Temse van a tot z.

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemie zitten we vaker in onze tuin en vinden we het ook steeds belangrijker om onze tuin goed te onderhouden. We hebben immers ingezien dat een gezellige tuin ontspanning, plezier en geluk met zich meebrengt. Maar wat als er toch nog wat werk is aan je tuin? Dan helpen wij je graag!

Onze manier van werken:

Ontwerp van je tuin in Temse

Onze tuinarchitect komt bij je langs om naar al je ideeën te luisteren en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp, dat we uitgebreid met jou bespreken. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om allerlei zaken aan te passen, zodat we tot een definitief ontwerp voor jouw tuin kunnen komen. Je krijgt van ons ook een gedetailleerde offerte, zodat je heel goed weet wat het totaalproject voor je tuin je in het geheel zal kosten.

Aanleg van je tuin in Temse

Keur je ons voorstel goed? Dan starten we meteen met de realisatie van jouw droomtuin. Ook als je al een plan voor jouw tuin hebt, kan je trouwens bij ons terecht voor de realisatie ervan.

We werken altijd in verschillende stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: in onze fantastische toontuin kan je inspiratie opdoen
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Planten van struiken, bomen, bloemen …

Onze tuinarchitect houdt de werken in je tuin goed in het oog, zodat alles zonder problemen en zo vlot mogelijk verloopt.

Wat dacht je van een boomhut?

Willen je kinderen niets liever dan een boomhut in de tuin? Of droom jij altijd al van je eigen plekje in de bomen? Alcea helpt je graag bij de bouw en inrichting van je boomhut. Wij bouwen je boomhut exact zoals in je dromen. Ook de afwerking aan de binnenkant van de boomhut gebeurt volledig zoals jij het voor ogen hebt. Je kan de boomhut later ook nog uitbreiden met een kachel, zetelbed, badkamertje, verwarming, ijskast … Alles kan! Maak een afspraak, vertel ons hoe jouw droomboomhut eruit ziet en wij maken er werk van.

Een vijver in je tuin in Temse

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe vijver heb je met ons je ideale partner gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van prachtige vijvers. Met Alcea aan jouw zijde, kan je deze zomer genieten van een heerlijke verfrissing in jouw fantastische vijver. Of je nu een siervijver, zwemvijver of koivijver wilt, bij ons ben je aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op voor een offerte, zodat we samen kunnen bespreken wat we voor jouw vijver kunnen betekenen.

In Vijverweelde, onze winkel kan je tevens terecht voor alle info en producten die je nodig hebt voor jouw vijver. Je kan er ook gratis jouw vijverwater laten testen. Zowel voor ons als voor jou een enorme troef! En ben je een ervaren hengelaar? Breng ons dan zeker ook eens een bezoekje!

Onderhoud van je tuin in Temse

Het tuinonderhoud is bij veel gezinnen een gevoelig onderwerp. Velen hebben er de tijd niet voor of hebben er gewoonweg geen zin in hebben. Klinkt dat jou ook bekend in de oren? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer zo goed als nieuw uitziet. Heb jij groene vingers en onderhoud je je tuin liever gewoon zelf? Als wij jouw tuin hebben aangelegd, geven wij je graag al onze tips om zelf je tuin tot in de puntjes te onderhouden.

Alcea, jouw ideale partner voor een totaalproject voor je tuin in Temse

Alcea biedt je al zo’n 25 jaar lang een fullservice voor je tuin en vijver. Dat kunnen we dankzij de expertise en specialisaties binnen ons team van ruim twintig enthousiaste en gedreven medewerkers. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben wij wel iemand die er alles over weet en jou graag helpt.

Wat is het prijskaartje van een totaalproject voor je tuin in Temse?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. De totale kosten hangen immers af van je concrete wensen en de grootte van je tuin. Wij bekijken samen met jou hoe het totaalproject dat jij voor ogen hebt, binnen je budget past.

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren, gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor jouw tuin in de regio Temse.

Wil jij ook elke dag van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet waar te beginnen, wat er allemaal kan en binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag!