Een toffe plek om heerlijk te relaxen, samen met je vrienden en familie te barbecueën of gezellig met de kinderen te spelen: daar zegt toch niemand nee tegen? Droom jij ook van jouw ideale tuin? Dan is Alcea jouw partner in tuin. Ons team helpt je bij het totaalproject voor je tuin in Kruibeke van a tot z.

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemie vertoeven we steeds vaker in onze tuin. We hebben ingezien dat een gezellige tuin ontspanning, rust en geluk met zich meebrengt, dus vinden we het ook steeds belangrijker om onze tuin goed te onderhouden. Maar wat als er toch nog wat werk is aan je tuin? Dan helpen wij je graag!

Onze manier van werken:

Ontwerp van je tuin in Kruibeke

Onze tuinarchitect komt bij jou langs om naar al je ideeën te luisteren en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp, dat we natuurlijk uitgebreid met jou bespreken. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om allerlei zaken aan te passen, om zo tot een definitief ontwerp voor jouw tuin te komen. Je krijgt van ons ook een gedetailleerde offerte, zodat je heel goed weet wat het totaalproject voor je tuin je in z’n geheel zal kosten en er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Aanleg van je tuin in Kruibeke

Keur je ons voorstel goed? Dan starten we meteen met de realisatie van jouw droomtuin. Ook als je al een uitgewerkt plan voor jouw tuin hebt, kan je bij ons terecht voor de realisatie ervan.

We werken in verschillende stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: in onze mooie toontuin kan je inspiratie opdoen
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Planten van struiken, bloemen en bomen…

Onze tuinarchitect houdt tijdens de werken een oogje in het zeil, zodat alles zonder problemen en zo vlot mogelijk verloopt.

Wat dacht je van een boomhut?

Willen je kinderen niets liever dan hun eigen boomhut in je tuin? Of droom jij van je eigen stekje in de bomen? Alcea helpt je graag bij de bouw en inrichting van je boomhut. Wij bouwen je boomhut exact zoals in je dromen. Ook de afwerking aan de binnenkant van de boomhut gebeurt volledig zoals jij het wilt. Je kan de boomhut later ook nog uitbreiden met een keukentje, kachel, douche, zetelbed, toilet, verwarming … Alles kan! Maak een afspraak, vertel ons hoe jouw droomboomhut eruit ziet en wij maken er werk van.

Een vijver in je tuin in Kruibeke

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe vijver heb je met ons je ideale partner gevonden. Wij zijn de specialisten in je regio als het gaat over het ontwerpen en aanleggen van een splinternieuwe vijver. Met Alcea aan jouw zijde, kan je deze zomer genieten van heerlijke verfrissing in jouw gloednieuwe vijver. Of je nu een zwemvijver, koivijver of siervijver wilt, bij ons kan het allemaal. Neem nu contact met ons op voor een offerte, zodat we samen kunnen bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

In onze winkel Vijverweelde kan je bovendien terecht voor alle info en producten die je nodig hebt voor je vijver. Je kan er ook gratis jouw vijverwater laten testen. Zowel voor ons als voor jou een enorme troef! En ben je een ervaren hengelaar? Kom dan zeker eens langs!

Onderhoud van je tuin in Kruibeke

Het tuinonderhoud is bij veel gezinnen een gevoelige kwestie. Velen hebben er totaal geen zin in of hebben er de tijd niet voor. Laat jij het onderhoud ook liever over aan experten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer helemaal als nieuw uitziet. Heb jij groene vingers en onderhoud je je tuin toch liever zelf? Als wij jouw tuin hebben aangelegd, geven wij je graag al onze tips mee om zelf je tuin te onderhouden.

Wat is het prijskaartje van een totaalproject voor je tuin in Kruibeke?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. De totale kosten van het project hangen immers af van de grootte van je tuin en je concrete wensen. Wij bekijken samen met jou of het totaalproject dat jij voor ogen hebt realistisch is en binnen je budget past.

Alcea, jouw ideale partner voor een totaalproject voor je tuin in Kruibeke

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren, gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor jouw tuin in de regio Kruibeke. Alcea biedt je al zo’n 25 jaar lang een fullservice oplossing voor je tuin en vijver. Dat kunnen we dankzij de specialisaties en expertise binnen ons team van ruim twintig enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben wij wel iemand die er alles over weet en jou met plezier helpt.

Wil jij ook elke dag van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet waar te beginnen, wat er allemaal mogelijk is en binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag!