Een toffe plaats om samen met je vrienden en familie te barbecueën, gezellig te spelen met de kinderen of gewoon heerlijk te relaxen: wie wil het niet? Droom ook jij van zo’n tuin? Bij ons zit je goed! Alcea helpt je bij het totaalproject voor je tuin in Bornem van a tot z.

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemie vertoeven we steeds vaker in onze tuin. Nu we hebben ingezien dat een gezellige tuin rust, plezier en ontspanning met zich meebrengt, vinden we het ook steeds belangrijker om onze tuin goed te onderhouden. Maar wat als je alsnog niet helemaal tevreden bent met je tuin? Dan helpen wij je graag!

Hoe gaan wij te werk?

Ontwerp van je tuin in Bornem

Onze tuinarchitect komt bij je langs om naar je ideeën te luisteren en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp, dat we natuurlijk uitgebreid met jou bespreken. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om nog verschillende dingen aan te passen, om zo tot een definitief ontwerp voor jouw tuin te komen. Daarna krijg je van ons ook een gedetailleerde offerte, zodat je heel goed weet wat het totaalproject voor je tuin je zal kosten en er geen misverstanden ontstaan.

Aanleg van je tuin in Bornem

Heb je ons voorstel goedgekeurd? Dan starten we direct met de realisatie van je droomtuin. Ook als je al een uitgewerkt plan voor je tuin hebt, kan je bij ons terecht voor de realisatie.

We werken in verschillende stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: doe inspiratie op in onze fascinerende toontuin
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Planten van struiken, bomen, bloemen …

Onze tuinarchitect houdt tijdens de werken een oogje in het zeil, zodat alles zonder problemen en zo vlot mogelijk verloopt.

Een boomhut in je tuin

Willen jij en je kinderen niets liever dan hun eigen boomhut in je tuin? Alcea helpt je graag bij de bouw en inrichting van je eigen boomhut. Wij bouwen je boomhut exact zoals jij het voor ogen hebt. Ook de afwerking aan de binnenkant van de boomhut gebeurt volledig zoals jij het wilt. Je kan de boomhut later ook nog uitbreiden met een douche, toilet, verwarming, ijskast, zetelbed … Alles kan! Maak een afspraak, vertel ons hoe jouw droomboomhut eruit ziet en wij maken er werk van.

Een vijver in je tuin in Bornem

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een vijver heb je met ons de ideale partner in huis. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een splinternieuwe vijver, en dat bij jou in de buurt! Met Alcea aan je zijde, kan je deze zomer genieten van zalige verfrissing in je gloednieuwe vijver. Of je nu een zwemvijver, koivijver of siervijver wilt, bij ons kan het allemaal. Neem contact met ons op voor een offerte, zodat we samen kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onderhoud van je tuin in Bornem

Het tuinonderhoud is bij veel gezinnen een onderwerp dat liever vermeden wordt. Velen hebben er de tijd niet voor of hebben er totaal geen zin in. Is dat bij jou ook het geval? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer spic en span uitziet. Heb jij groene vingers en onderhoud je de tuin toch liever zelf? Als wij jouw tuin hebben aangelegd, geven wij je graag al onze tips mee om zelf je tuin te onderhouden.

Alcea, jouw ideale partner voor een totaalproject voor je tuin

Alcea biedt je al zo’n 25 jaar lang een fullservice oplossing voor je tuin en vijver. Dat is mogelijk dankzij de specialisaties en expertise binnen ons team van zo’n twintig enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben wij wel iemand die er alles over weet en jou met plezier helpt.

In Vijverweelde, onze winkel kan je tevens ook terecht voor alle info en producten die je nodig hebt voor jouw vijver. Je kan er ook gratis jouw vijverwater laten testen. Zowel voor ons als voor jou een enorme troef dus! En ben je een ervaren hengelaar? Kom dan zeker eens langs!

Wat is het prijskaartje van een totaalproject voor je tuin in Bornem?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. De totale kosten van het project hangen nu eenmaal af van hoe jouw droomtuin er precies uitziet. Wij bekijken samen met jou of het totaalproject dat jij voor ogen hebt realistisch is binnen je budget.

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren, gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor je tuin in de regio Bornem. Wil jij thuis ook elke dag van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet hoe je eraan begint, wat er allemaal mogelijk is en wat wel of niet binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag!