Een leuke spot om samen met je familie en vrienden te barbecueën, gezellig te spelen met de kinderen of gewoon heerlijk te chillen en tot rust te komen: wie wil dat niet? Droom jij ook van zo’n tuin? Dan ben je bij Alcea aan het juiste adres! Ons professioneel team helpt je bij het totaalproject voor je tuin in Waasmunster van a tot z.

Alcea, jouw ideale partner voor een totaalproject voor je tuin

Dankzij de specialisatie en expertise binnen ons team van ruim twintig enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers, biedt Alcea al zo’n 25 jaar een totaaloplossing voor je tuin en vijver. Voor alle mogelijke klusjes in je tuin hebben wij wel iemand die er alles over weet en jou met plezier helpt.

Alcea verzorgt je totaalproject van a tot z

Sinds de coronapandemie bevinden we ons steeds vaker in onze tuin. We hebben ingezien dat een gezellige tuin rust, ontspanning en geluk met zich meebrengt, waardoor we het ook steeds belangrijker vinden om onze tuin goed te onderhouden. Maar wat nu als je alsnog niet helemaal blij bent met je tuin? Dan zijn wij er voor jou!

Hoe gaan wij te werk?

Ontwerp van je tuin in Waasmunster

Onze tuinarchitect komt bij jou langs om naar al je ideeën te luisteren en om alles op te meten. Daarna maken wij een voorontwerp, dat we uitgebreid met jou bespreken. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om nog allerlei zaken aan te passen, om zo tot een finaal ontwerp voor jouw tuin te komen. Daarna krijg je van ons ook een gedetailleerde offerte, zodat je perfect weet wat het totaalproject voor je tuin je zal kosten en er geen misverstanden ontstaan.

Aanleg van je tuin in Waasmunster

Heb je ons ontwerp en onze offerte goedgekeurd? Dan starten we meteen met de realisatie van jouw droomtuin. Heb je al een uitgewerkt plan voor je tuin? Ook dan kan je bij ons terecht voor de realisatie.

We werken in vier stappen:

  • Uitzetten van de verschillende zones in je tuin
  • Kiezen van materialen: laat je inspireren in onze geweldige toontuin
  • Voorzien van de bestrating, verharding en afsluiting van je tuin
  • Planten van struiken, bloemen, bomen…

Onze tuinarchitect houdt tijdens de werken een oogje in het zeil, zodat alles probleemloos en vlot verloopt.

Dromen van een boomhut in de tuin

Willen jij en je kinderen niets liever dan hun eigen boomhut in je tuin? Alcea helpt je graag bij de constructie en inrichting van jullie eigen boomhut. Wij bouwen je boomhut exact zoals jij het voor ogen hebt. Ook de afwerking aan de binnenkant van de boomhut gebeurt volledig zoals jij en je kinderen het willen. Je kan de boomhut later ook nog uitbreiden met een toilet,  douche, verwarming, keukentje, zetelbed … Alles is mogelijk! Maak een afspraak, vertel ons hoe jouw droomboomhut eruit ziet en wij maken er werk van.

Een vijver in je tuin in Waasmunster

Ook voor het ontwerp en de aanleg van een gloednieuwe vijver heb je met ons de perfecte partner gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een mooie vijver, en dat in jouw buurt! Met Alcea aan je zijde, kan je deze zomer genieten van geweldige verfrissing in je gloednieuwe vijver. Of je nu een zwemvijver, koivijver of siervijver wilt, bij ons kan het allemaal. Neem contact met ons op voor een offerte, zodat we samen kunnen bespreken wat wij voor jou, je tuin en jouw vijver kunnen betekenen.

In onze winkel, Vijverweelde, kan je tevens ook terecht voor alle info en producten die je nodig hebt voor jouw vijver. Je kan er ook gratis jouw vijverwater laten testen. Zowel voor ons als voor jou een gigantische troef dus! En ben je een ervaren hengelaar? Kom ook dan zeker eens langs!

Onderhoud van je tuin in Waasmunster

Het tuinonderhoud is bij veel gezinnen een heikel punt. Velen hebben er de tijd niet voor en zien het als erg zwaar werk, waar ze dan ook nog eens totaal geen zin in hebben. Komt dit ook jou bekend voor? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je tuin er weer als nieuw uitziet. Heb jij groene vingers en onderhoud je de tuin het liefst gewoon zelf? Als wij jouw tuin hebben aangelegd, geven wij je met plezier al onze tips!

Hoeveel kost een totaalproject voor je tuin in Waasmunster?

Een standaardprijs kunnen we je niet geven. De totale kosten van het project hangen nu eenmaal af van hoe jouw droomtuin eruit moet zien en hoe groot je tuin is. Samen met jou bekijken we of het totaalproject dat jij voor ogen hebt realistisch is binnen je budget.

Bij Alcea heb je jouw ideale partner om je droomtuin te realiseren, gevonden. Wij zijn dé specialist in totaalprojecten voor je tuin in de regio Waasmunster. Wil jij ook dagelijks van jouw droomtuin genieten? Maar weet je niet hoe je eraan begint, wat er allemaal mogelijk is en wat wel of niet binnen jouw budget past? Vraag een offerte aan en wij helpen je met alle plezier!